Croatian(HR)English (United Kingdom)
Baner

O nama

- Adriana Nautica d.o.o. registrirana je 28.09.1990. godine

- Kao trgovina nautičke opreme započela s radom 03.03.2003. godine

U međuvremenu konstantno usklađujemo registraciju prema novim propisima.

Iza nas je period vrlo uspješnog poslovanja u kojem smo mnogo radili, učili i unapređivali naše poslovanje u svim segmentima.

Stvorili smo mali ali dobar tim koji je spreman učiniti sve što može da bi i Vi bili zadovoljni našom uslugom.

Svoje proizvode prodajemo na području cijele Istre, Dalmacije, po otocima ali i šire, što je posljedica nadamo se "dobrog glasa" o našim uslugama i konkurentnih cijena koje nudimo.

Snabdijevamo nekoliko vrlo velikih charter flota na Jadranu koje imaju svoje baze na raznim lokacijama i smatramo to našim uspjehom, ali prvenstveno zato jer su oni zadovoljni našim uslugama.

Također snabdijevamo mnoge servise i radionice za popravke i održavanje nautičke opreme najraznovrsnijim rezervnim dijelovima u vrlo kratkim rokovima.

Spremni smo Vas u svakom trenutku snabdijeti sa vrlo velikim brojem proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača iz ponude.

 

Adriana Nautica d.o.o. već dugi niz godina izlaže svoje proizvode i usluge na vodećim nautičkim sajmovima u regiji: Pula Boat Fair, Rijeka Nautic Show, Biograd Boat Show, Croatia Boat show, Zagreb Boat Show...


Vrijeme - Pula

H.U.N.T.

 

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas74
mod_vvisit_counterJučer87
mod_vvisit_counterTjedan471
mod_vvisit_counterMjesec1519
mod_vvisit_counterUkupno318732